Dharana

el desenvolupament del nen i el ioga en familia

Posted on: 05/10/2009

L’atenció sobre el llenguatge corporal va disminuint gradualment a mesura que el nen adquireix el llenguatge verbal i comença el seu procés primerenc d’intelectualització. Donat que hi ha una gran quantitat d’informació en la comunicació que es transmet a través del cos, aquesta desconnexió corporal amb un mateix i els altres fa que la comunicació es dificulti.

Les sessions de  ioga en família amb nens entre 1 i 7 anys ofereix un espai on el cos segueix sent important per conèixer-se i conèixer als altres, i afavoreix que el nen segueixi utilitzant aquest recurs en el seu procés de creixement, relació i comunicació. Aquestes sessions també ajuden l’adult a recuperar aquesta capacitat innata d’escoltar el cos, ja que haurà d’utilitzar-la en les dinàmiques proposades, i descobrirà que en gaudeix molt.

Compartir un espai on posem la pràctica corporal al servei de l’auto coneixement i la relació amb els altres ens ajuda a crear un entorn segur, relaxat i obert a l’evolució.

Tere Puig – Formadora de Ioga Mamás y Bebés

Tània Corrons – Dharana

Etiquetes:

Deixa un comentari


  • Cap
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories